Usikker på hvordan du skal "holde ut" uten sukker og mel? 😰
Feb 27, 2025Siden 2019 har jeg spist meg fri – én dag av gangen.
Til sammen har det blitt nesten 2250 dager, og reisen fortsetter!
I ukens Facebook-sending deler jeg mine tre beste tips for hvordan du kan spise deg fri og gjøre reisen din mer overkommelig og bærekraftig.
Her er en sniktitt på de tre viktigste verktøyene jeg har brukt:
1️⃣Lag en matplan hver dag – Planlegg også måltider utenfor hjemmet, så slipper du å ta spontane valg du kanskje angrer på.
2️⃣ Delta aktivt i fellesskapet – Enten ved å bli med på møter eller gjennom kontakt med andre som deler din reise. Sammen er vi sterkere!
3️⃣ Når ting blir vanskelig, husk: "This too shall pass" – Uansett hvor utfordrende det føles akkurat nå, vil det gå over.
Jeg gleder meg til å høre hva DU synes om disse tipsene, og hvilke verktøy som hjelper deg mest i hverdagen. Del dine tanker i kommentarfeltet under ukens Facebook-sending – la oss inspirere hverandre!
Husk – du er ikke alene, og jeg heier på deg!
Varme hilsener fra
Tone
ps. På søndag arrangerer Spis deg fri webinar i samarbeid med Dr. Torkil Færø, som har skrevet bestselgeren Pulskuren. Dette vil du ikke gå glipp av! Klikk her og meld deg på webinaret – helt gratis!
Sliter du med overvekt, søtsug eller smerter?
Her får du oppskriftene som har hjulpet tusenvis
Fyll inn navn og e-post for å motta GRATIS oppskrifter til frokost, lunsj og middag tilpasset kvinner, som vil ned i vekt ⤵️