Hva er galt med ultraprossesert mat?

podcast Oct 03, 2021

Halvpartene av pengene nordmenn bruker på mat, går til ultraprosseserte matvarer.

I dag forteller ernæringsbiolog Marit Kolby hva som er problemet med disse matliknende substansene.

Hør ukens episode her: www.spisdegfri.no/podcastHva tenker du etter å ha hørt dette?

Samtalen fortsetter i FB-gruppen Spis deg fri: facebook.com/groups/spisdegfri/

Uansett hva du gjør for å ta vare på deg selv, så vit at jeg heier på deg. Alltid.

Beste hilsen Irina
ps. Er du motivert til å komme i gang, men vet ikke hvor du skal starte? Last ned GRATIS oppskrifter med enkle retter til frokost, lunsj og middag: www.spisdegfri.no/smakebiter 

Sliter du med overvekt, søtsug eller smerter?

Her får du oppskriftene som har hjulpet tusenvis

Fyll inn navn og e-post for å motta GRATIS oppskrifter til frokost, lunsj og middag tilpasset kvinner, som vil ned i vekt ⤵️