Hva er galt med ultraprossesert mat?
Oct 03, 2021Halvpartene av pengene nordmenn bruker på mat, går til ultraprosseserte matvarer.
I dag forteller ernæringsbiolog Marit Kolby hva som er problemet med disse matliknende substansene.
Hør ukens episode her: www.spisdegfri.no/podcastHva tenker du etter å ha hørt dette?
Samtalen fortsetter i FB-gruppen Spis deg fri: facebook.com/groups/
Uansett hva du gjør for å ta vare på deg selv, så vit at jeg heier på deg. Alltid.
Beste hilsen Irina
ps. Er du motivert til å komme i gang, men vet ikke hvor du skal starte? Last ned GRATIS oppskrifter med enkle retter til frokost, lunsj og middag: www.spisdegfri.no/smakebiter
Sliter du med overvekt, søtsug eller smerter?
Her får du oppskriftene som har hjulpet tusenvis
Fyll inn navn og e-post for å motta GRATIS oppskrifter til frokost, lunsj og middag tilpasset kvinner, som vil ned i vekt ⤵️