KOM I GANG
Spis deg fri er en metode som hjelper deg å bygge nye vaner, slik at din suksess ikke avhenger av viljestyrken. Hjerneforskning og kognitive teknikker viser vei til varig vektnedgang, med mer energi og bedre selvfølelse.
Forskningsbasert
Susan Peirce Thompson er doktor i psykologi og forfatter av boken Bright Line Eating. I Norge heter boken Spis deg fri, og tilrettelagt for norske forhold av Irina Lee.
MATEN VI SPISER
Spis deg fri passer for de fleste – også hvis du er veganer, vegetarianer eller må ta spesielle hensyn i forhold til allergier eller sykdom. Måltidene følger anbefalingene til norske helsemyndigheter. Vi spiser altså helt vanlig mat, som du får kjøpt i vanlige butikker, inkludert store mengder frukt og grønt, hele korn og gryn, kjøtt, fugl, fisk, melk og fett.
FÅ GRATIS UTDRAG
Spis deg fri gir deg kunnskapen du trenger for å kode om hjernen din. Ved hjelp av enkle metoder lærer du å automatisere nye vaner. Det betyr at dine langvarige resultater ikke avhenger av viljestyrke, men av rutiner.
OPPSKRIFTEN PÅ
ET LETTERE LIV
Er du sulten på en forandring? Last ned GRATIS smakebiter fra vår digitale kokebok.
Her finner du sunne og enkle oppskrifter til frokost, lunsj og middag for kvinner som skal ned i vekt.
KOKEBOKTILBUD
Den offisielle kokeboken gir deg oppskrifter til frokost, lunsj og middag pluss matplaner for et helt år. Ved å bestille kokeboken nå får du i tillegg med nettkurset TO UKER som en GRATIS bonus!